Mini aubergine en boerenkoolsalade

Mini aubergine en boerenkoolsalade

Ik zag hele leuke kleine aubergines liggen bij de groenteboer en die moest ik kopen natuurlijk. Ik heb er deze Mini aubergine en boerenkoolsalade van gemaakt. Mocht je geen kleine aubergines kunnen vinden, dan zijn de gewone aubergines ook goed. Ook deze Boerenkool salade met bloedsinaasappel, rauwe bietjes, feta en rode ui is ook erg […]

Bloedsinaasappel banaan smoothie

Bloedsinaasappel banaan smoothie

Het is weer de tijd van bloedsinaasappelen en ik ben er gek op. Deze fris zure Bloedsinaasappel banaan smoothie is heerlijk als ontbijt of tussendoortje. Om de smoothie nog vullender te maken kan je er ook nog een eetlepel havermout of een schep proteïnepoeder door heen mixen in de blender. Bloedsinaasappels zijn verkrijgbaar van december […]

Pisa toetje

Pisa toetje

Ik kreeg een leuk (schuin) flesje Pisa likeur met dito schuine glaasjes erbij. Daar moest ik natuurlijk iets leuks/lekkers mee bereiden. Zo is dit Pisa toetje ontstaan. Probeer ook eens deze heerlijke Amaretto cheesecake.

Gyros kofta's met tahinsaus

Gyros kofta’s met tahinsaus

Gehakt gekruid met gyroskruiden.

Dahl van zwarte linzen

Dahl van zwarte linzen

Dahl (soms dal geschreven, of daal, of dhal) is een soort vegetarische soep uit de Indiase keuken gemaakt van peulvruchten (gedroogde linzen, erwten of bonen). De peulvruchten worden met kruiden en specerijen tot een soep of brij gekookt. Omdat peulvruchten zo eiwitrijk zijn, zijn ze een uitstekende bron van proteïnes voor vegetariërs en/of mensen die […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden