Wij beginnen de ochtend vaak met een smoothie. Hiervoor gebruik ik van alles wat voorhanden is. Ik had nog wat boerenkool over en heb daarom deze combinatie gemaakt. Deze groene boerenkoolsmoothie is een goede kickstart van de dag. Je krijgt op deze manier al een portie groente en fruit naar binnen. Boerenkool in een […]
Gnocchi is een Italaanse pastasoort gemaakt van aardappelen en bloem. Je spreekt het uit als: njokkie. Deze Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola is een vegetarische gnocchi. Hou je voor dit gerecht wat pecannoten over? Maak dan meteen dit overheerlijke Pecannoten taartje als toetje!
Aioli blijft goed afgedekt een week goed in de koelkast, als er tenminste iets van overblijft.
Heerlijk en bijzonder bijgerecht. Maak deze Feestelijke wortels voor bijvoorbeeld de feestdagen. Deze worteltjes zijn erg goed te serveren samen met de Eendenborst met rozijnen 😉
Voor een feestelijk diner.