Deze Aardappel tuinbonensalade met gerookte forel is een lekkere maaltijdsalade voor een warme avond. Ik heb de tuinbonen dubbel gedopt en gebruikt voor een tuinbonen en erwtendip. Hier vind je het recept voor deze Tuinbonen en erwtendip
Maak deze Salade gegrilde geitenkaas met tomaten in de zomer als er volop tomaten zijn. Lekker als bijgerecht, salade, lunch of als tapas. Nog zin in een lekker ijsje? Probeer dit Nutella ijs eens.
Bulgursalade met haring is een lekkere frisse salade met Hollandse nieuwe, citroen, appel en dille. En natuurlijk mag rode biet ook niet ontbreken. Rode bietjes en haring zijn een goede match. Je vindt bulgur tegenwoordig in elke supermarkt. Sowieso wordt deze verkocht bij de Turkse winkels of reformzaken. Bulgur is een gezond graanproduct gemaakt […]
Deze Farfallesalade is een lekkere frisse pastasalade gemaakt van farfalle met komkommer, garnalen, sojaboontjes en dille en citroen. Deze Pastasalade met aubergine en sucuk is een is een wat stoerdere pastasalade
Ik ben gek op sushi, maar om het thuis zelf te bereiden vind ik teveel gedoe. Deze Sushi rijstsalade is een prima alternatief. Weet je wat ook zo’n leuk recept is met sushi rijst: deze Sushi bonbons
Ik had bij mijn groenteboer op de markt een groene en paarse bloemkool gekocht. Tja wat zal ik daar mee gaan maken. Ik was bang dat de kleur verdwijnen zou als ik deze bloemkooltjes ging koken. Daarom heb ik besloten om de groene te gaan bakken. Ik heb daar deze heerlijke Warme salade van gebakken […]
Deze Warme salade van pastinaak, linzen, bimi, appel en blauwe kaas is lekker als lunch of als maaltijdsalade. Geschikt voor vegetariërs. Linzen zijn gezond, probeer ze daarom vaker te eten. Bijvoorbeeld in deze Linzensalade met verse vijg.
Als je het jezelf makkelijker wilt maken dan neem je een blikje linzen voor de gerecht Salade met Dupuis linzen en geroosterde groenten. Probeer ook eens deze vegetarische Wraps met linzen en paddenstoelen
De dukkah eieren in deze Lauwwarme salade met tarwe, pastinaak, wortel, bietjes en een dukkah ei zijn zo lekker, serveer ze eens als borrelhap. Het recept van Dukkah vind je hier.
Ik zag diverse kleuren bloemkooltjes liggen bij mijn groenteboer op de markt en daar heb ik deze Gekleurde bloemkoolcouscous van gemaakt. Om de kleuren te behouden heb ik ze rauw gelaten. Lekker bij deze kippenbout.