Aioli blijft goed afgedekt een week goed in de koelkast, als er tenminste iets van overblijft.
Heerlijk en bijzonder bijgerecht. Maak deze Feestelijke wortels voor bijvoorbeeld de feestdagen. Deze worteltjes zijn erg goed te serveren samen met de Eendenborst met rozijnen 😉
Voor een feestelijk diner.
Ik gebruikte een tijdje geen suiker. Maar ja wat doe je als je toch af en toe zin hebt in iets zoets… dan maak je deze Dadel amandel bonbons. Lekker als tussendoortje, of voor s’avonds samen met die heerlijke Ijskoffie.
Alles in 1 pan bereiden.
Dahl (soms dal geschreven, of daal, of dhal) is een soort vegetarische soep uit de Indiase keuken gemaakt van peulvruchten (gedroogde linzen, erwten of bonen). De peulvruchten worden met kruiden en specerijen tot een soep of brij gekookt. Omdat peulvruchten zo eiwitrijk zijn, zijn ze een uitstekende bron van proteïnes voor vegetariërs en/of mensen die […]