Lekker als voorgerecht of als een maaltijdsalade.
Aspergetijd! Ik ben gek op asperges en probeer dan ook zoveel mogelijk recepten uit met asperges en deze Tempura van asperges is er een van. Zin in nog meer asperges? Maak dan dit recept Asperges met gerookte zalm op roerei.
Het is weer de tijd van bloedsinaasappelen en ik ben er gek op. Deze verfrissende en friszure bloedsinaasappel banaan smoothie is gemaakt met eenvoudige, heerlijke ingrediënten en dat smaakt naar meer. De proteïnepoeder (of honing) is een perfecte aanvulling op de subtiele zuurheid van de yoghurt en bloedsinaasappelen, terwijl bevroren banaan het lekker zoet en […]
Deze jerkmarinade kan je voor kip, varkenshaas of zelfs visfilets gebruiken. Ook lekker op de barbecue. In deze kipfilet gemarineerd in een jerkmarinade met chili pompoen wordt de specerij piment gebruikt. Piment is een echte smaakmaker. Piment oftewel Jamaïcaanse peper is een ongelooflijke smaakbom. In het Engels noemen ze piment Allspice (alles-kruid). De specerij heeft […]
Deze Pindakaas quinoa truffels zijn heerlijke truffels met een knapperige buitenkant van chocolade en een smeuïge en verrassende binnenkant. Nog meer ‘gezonde’ bonbons maken? Probeer deze Dadel amandel bonbons eens.
Dit is een uitgebreid recept, maak het eens als je een bijzonder etentje wilt bereiden.
In plaats van bloemkool met een papje, maak je er een lekkere salade van.
Ik heb al diverse pompoensoep recepten op de site staan en deze pompoensoep met Mexicaanse twist is daar ook eentje van. De Mexicaanse twist zit in de zwarte bonen, rode peper, Picadillo kruiden, koriander en chorizo. Het is weer eens een hele andere manier om pompoensoep te maken. Lekker pittig door de rode peper, specerijen […]