Marsala is een Italiaanse versterkte wijn die gemaakt wordt in de omgeving van Marsala op Sicilië. Deze wijn is heerlijk om mee te koken en te gebruiken in bijvoorbeeld deze Pasta met gerookte forel, rozijnen en Marsala. Deze Bietensalade met bloedsinaasappels is heerlijk als voorgerecht.
Deze Pasta met bonen en kaassaus is een soort mac and cheese maar dan met boontjes, peultjes, erwten en knapperige chorizokruimels. Nog zin in een fris toetje na? Probeer dan deze Bloedsinaasappel granita eens.
Tja paars is onze lievelingskleur en toen ik deze fles likeur zag staan moest ik hem natuurlijk meenemen. Lekkere Parfait Amour cocktail met bubbels en een prachtige kleur. Dit wil je eens proeven! Parfait d’Amour Parfait d’Amour ook wel Parfait Amour genoemd betekent letterlijk vertaald ‘Perfecte Liefde’. Deze donkerpaarse likeur werd al eeuwenlang […]
Paella met een Hollandse twist.
De Outback Steakhouse restaurants zijn in begrip in Amerika. Ga je naar Amerika, bezoek ze dan…je zult er geen spijt van krijgen. En probeer dan deze Outback Steakhouse kip, niet goed voor de lijn maar wel lekkerr. Serveer er deze heerlijke Aardappel partjes bij.
En ik heb weer zo’n heerlijk herfstachtig gerecht voor jullie. Namelijk deze verrukkelijke pasta met gebakken spruiten, pompoen en paddenstoelen. Combineer spruitjes, pompoen, met orzo om een gemakkelijke herfstpasta te maken. Deze pasta is heerlijk en ook nog eens goed voor je. Een eenvoudig pastadiner maakt de maaltijd gemakkelijk. Combineer een paar gezonde ingrediënten om […]
Lekkere vegetarische pasta.
Lasagne vellen op een andere manier gebruikt.