Polenta met geroosterde pompoen en balsamico

Polenta met geroosterde pompoen en balsamico

Gebruik jouw favoriete geroosterde herfstgroenten om dit polentagerecht lekker te maken. Deze romige polenta met geroosterde pompoen en balsamico zal jij absoluut geweldig vinden voor de herfst! De herfst is de perfecte tijd om te genieten van een warme, geruststellende maaltijd. En deze eenvoudig te maken polenta is het perfecte gerecht voor een koele herfstavond. […]

Gegrilde nectarines en vijgen met burrata

Gegrilde nectarines en vijgen met burrata

Deze gegrilde nectarines en vijgen met burrata is een fantastische zomerse salade. Lekker als lunch en heerlijk als voorgerecht. Makkelijk te maken en toch heel bijzonder. Dit is een leuke variant op de klassieke Caprese salade. Romige burrata vervangt mozzarella en de nectarines vormen een heerlijke vervanger voor tomaten. Deze salade is een explosie van […]

Mosselen in pittige tomatensaus

Mosselen in pittige tomatensaus

Ik ben dol op mosselen en elke keer als ik ze koop probeer ik ze weer op een andere manier te bereiden. Ook ben ik dol op het kijken naar Masterchef Australia en toen daar mosselen bereid werden voor een restaurantproef, wist ik meteen dat ik dit wilde namaken. Alleen kregen we niet te zien […]

Witte bonen gratin met tomaten

Witte bonen gratin met tomaten

Deze witte bonen gratin met tomaten is het ultieme gemakkelijke en gezellige dinerrecept. We nemen witte bonen uit blik of glas en laten ze sudderen in een tomatensaus en gratineren het vervolgens met kaas. Zachte en warme witte bonen zwemmen in een smaakvolle tomatensaus en absoluut gesmoord in smeltende kaas. Maak de maaltijd compleet met […]

Gin en tonic granita

Gin en tonic granita

Een bevroren Gin & Tonic als nagerecht! Granita’s zijn een gemakkelijke manier om van uw G&T een heerlijk dessert te maken. Door de verhouding tonic tot gin te verhogen en wat meer zoetigheid toe te voegen, bevriest deze gin tonic gemakkelijk. Volg gewoon de eenvoudige stappen voor een nieuwe manier om van een gin en […]

Tiramisu voor ontbijt

Tiramisu voor ontbijt

Houd je van Tiramisu, maar wil je niet alle suikers, overtollig vet en bewerkte ingrediënten? Maak deze verantwoorde Tiramisu voor ontbijt! Het is misschien geen dikke plak Tiramisu, maar na één hap ben je ervan overtuigd dat dit het beste en gezondste tiramisu recept is. Dit verantwoorde Tiramisu recept is alles wat je maar wilt! […]

Pistoletje burrata en salami

Pistoletje burrata en salami

Heerlijk pistoletje met burrata en salami is gemakkelijke en smakelijke broodje die op elk moment van de dag in de smaak vallen. Een heerlijk en stevig broodje, gewoon perfect voor elke maaltijd van de dag! Pistoletjes zijn makkelijk te maken broodjes die erg handig zijn om mee te nemen op een picknick of in een […]

Venkel met dragon salsa verde

Venkel met dragon salsa verde

Dit is een van de lekkerste manieren om venkel te bereiden. Gestoofde venkel is lekker zacht en heeft een zoetere smaak en is lichtbruin van kleur. Het is een lekker bijgerecht bij kip, vlees of vis. En het smaakt heerlijk met de pittige salsa verde. Maak deze venkel met dragon salsa verde snel en laat […]

Mosselen in citroen knoflooksaus

Mosselen in citroen knoflooksaus

Alle mosselfans, opgelet. Ik heb namelijk een heerlijk mosselrecept voor jullie. Deze mosselen in citroen knoflooksaus is weer eens een hele andere manier om mosselen te bereiden. Persoonlijk ben ik dol op mosselen en als we ze eten, kook ik het vaak in een wijn of bouillon. Ik bereid het gewoon met wat smaakmakers zoals […]

Lamsstoof met venkel

Lamsstoof met venkel

Als jij iemand bent die denkt dat lamsvlees intimiderend kan zijn om te bereiden, begin dan met deze lamsstoof met venkel. Als jij net begint met lamsvlees, dan is deze stoofpot (net zoals een runderstoofpot) het geheim om het vlees low and slow te stoven tot het supermals is. Lamsvlees heeft een geweldige diepte van […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden