Zeebrasem op Marokkaanse wijze met parelcouscous

Zeebrasem op Marokkaanse wijze met parelcouscous

Als je nog nooit een hele vis bereid hebt, dan kan ik je deze zeebrasem op Marokkaanse wijze met parelcouscous aanbevelen. Je kruid de vis en zet de schaal in de oven. Dit is een heel erg makkelijke en heerlijke manier om vis te bereiden. Als je verse tuinbonen gebruikt, kook deze dan met couscous […]

Parelcouscous salade met aubergine, courgette en paprika

Parelcouscous met gegrilde courgette, erwten en artisjok

Vandaag heb ik gewinkeld in mijn garage. De garage is mijn voorraadkast waarin ik heel veel houdbare ingrediënten heb staan en als het koud is ook mijn groenten en fruit kwijt kan. Ideaal als je een te kleine koelkast heb zoals ik. Mijn droom is om ooit nog eens zo’n hele grote aan te schaffen, […]

Parelcouscous met broccoli, spinazie en feta

Parelcouscous met broccoli, spinazie en feta

Je kunt ook gewone couscous gebruiken voor deze Parelcouscous met broccoli, spinazie en feta, maar ik vind parelcouscous lekkerder. Ook dit gerecht met parelcouscous is erg lekker: Lauwwarme salade van parelcouscous met geroosterde chioggia biet.

Tabouleh van parelcouscous

Tabouleh van parelcouscous

Tabouleh is een traditioneel Arabisch gerecht, waar veel variaties op zijn. Het is een salade van bulgur met veel verse groene kruiden. Dit is mijn variant op tabouleh, een heerlijke frisse salade met warm weer en bij de barbecue. Ik heb nu eindelijk ontdekt hoe ik de beste tabouleh kan maken. Het is net zo […]

Gevulde koolrabi met kippengehakt

Gevulde koolrabi met kippengehakt

Koolrabi is zo’n ‘vergeten’ groente waarmee jij wellicht nog nooit gekookt hebt. Als je deze ziet liggen koop ze dan toch maar en vul ze met kippengehakt. Gevulde koolrabi met kippengehakt is een heerlijk gerecht dat ik onlangs heb bereid voor het avondeten. De basis van dit gerecht zijn gekookte uitgeholde koolrabi’s, gevuld met kippengehakt […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden