Deze Pompoen, wortel, pastinaak curry soep is ontstaan na het maken van een Regenboog lasagne. Ik had hierdoor nog wat pompoen, gele wortel en een pastinaak over. Wat te doen ermee? Nou een heerlijke soep maken natuurlijk. Het is nog steeds herfstachtig weer, tijd voor een lekkere pittige soep. Een spicy soep voor koude […]
Als je eens een heel bijzondere vegetarische lasagne wilt maken, dan moet je echt eens deze regenboog lasagne met 5 soorten kaas proberen. Het is een hele lange lijst met ingrediënten en het heeft een hele lange bereidingstijd, maar dan serveer je ook wel iets heel bijzonders. Door alle kaas wat erin zit, is het […]
Wij zijn gek op krokant gebakken kikkererwten, maar nu heb ik krokante linzen ontdekt. Deze salade met crispy linzen moet je beslist eens proberen. Lekker veel eiwitten erin en afgetopt met de krokant gebakken linzen. Crispy linzen Crispy linzen zijn te gek, probeer het maar eens. Lekkere kleine krokantjes over de salade, wie […]
Hoeveel rode kleuren kan je op een bordje verwerken? Nou zoveel dus! Vind je deze roodlofsalade met bietjes en nagelhout geen prachtige salade geworden? Ik zag bij de groenteboer roodlof liggen en heb dit toen gekocht. Maar ja wat doe je ermee. Nou deze lekkere winterse en kleurrijke salade maken natuurlijk! Lekker fris, zuur, zout […]
Ik had nog wat pompoenpuree over van een recept en heb daar deze heerlijke Pompoen mugcake met speculaaskruiden van gemaakt. Het is herfst en de pompoenen zijn volop verkrijgbaar en wij zijn er gek op. Maak deze mugcake voor ontbijt in het weekend en je hebt een goede start van de dag. Mugcake […]
Deze winterse salade met citrus en blauwe kaas heb ik zo genoemd omdat er rode kool en bloedsinaasappels in verwerkt zijn. Dit zijn seizoensproducten die we graag in de winter eten. Ik heb ze nu gecombineerd in een heerlijke salade. Als je niet van blauwe kaas houdt, gebruik dan een andere kaassoort die jij […]
Deze winterse granola met koekkruiden is een heerlijke zelfgemaakte granola die het goed doet in december. Lekkere smaken van de koekkruiden (speculaaskruiden) en kaneel. De gedroogde cranberries maken het natuurlijk helemaal Kerstachtig. Bak de granola op deze lage temperatuur en je hebt een (niet te harde) knapperige granola. Heerlijk voor over de yoghurt ’s morgens. […]
Deze Zelfgemaakte mueslirepen zijn een zoete stevige knabbel, voor als je ineens zoete trek hebt maar wel een gezond tussendoortje wilt. Of liever iets anders voor de lekkere trek, probeer dan deze Chocolade tahin truffels met kokos