Voor deze tempura van aardappelplakjes heb ik diverse aardappelen gestest en vond de Roseval aardappel het lekkerst. Maar het verschil was erg klein. De aardappelplakjes ‘puffen’ heel leuk op als je ze frituurt in dit beslag. Ik heb bier gebruikt omdat wij dat lekker vinden, maar als je geen bier wilt gebruiken kan je daarvoor […]
Het recept voor de Zoete chilisaus bij deze Aziatische viskoekjes vind je hier.
Springrolls met groene asperges is niet moeilijk om ze te maken, alleen wat snijwerk. Wil je de Zoete chilisaus zelf maken? Dan vind je hier het recept.
Een frisse zomerse salade gemaakt met rijstnoedels, groenten, gesneden kipfilet en een Thaise dressing. Knapperige wortel, komkommer en lente-ui voegen een heerlijke crunch toe aan deze Thaise noedelsalade met kip, terwijl de Thaise dressing hem extra smaak geeft. Een goede salade blijft favoriet, zeker niet in de warme zomermaanden. Ze zijn lichter en meestal gevuld […]
Ik had deze spaghetti met Oosterse kip en garnalen op het menu staan en wilde dit serveren met noedels. Dacht dat ik dit nog wel in huis had…..niet dus. Toen maar spaghetti gekookt en wat denk je, het is een heerlijke combinatie geworden. Je hebt zin in een snelle Chinese maaltijd, dus ga naar de […]
Lekkere frisse Oosterse kipsalade met komkommer en wortel om te eten op een warme avond. Je kunt het serveren als hoofdgerecht voor 2 personen of als voorgerecht voor 4 personen. De kip kan je eventueel een dag van tevoren klaar maken, als ik jou was zou ik meer kipfilets bereiden. Deze zijn zo lekker, hier […]
Krokante tempura van asperges met een romige zoete chilisaus is gemakkelijk thuis te maken en in een mum van tijd klaar. Een snel en verslavend gerecht, wees erop voorbereid dat je dit vaker wilt maken. Tempura van asperges is lekker als lunch, voorgerechtje of als borrelhap. De truc voor een licht en knapperig beslag is […]
Geniet van deze slawrap met pittige kipgehaktballetjes als lunch, diner of als aperitiefhapje. Deze snelle en gemakkelijke kipgehaktballetjes zitten boordevol smaak voor een lekkere maaltijd die nog steeds indrukwekkend is. Door de kipgehaktballetjes in de oven te garen, ontstaan er steviger gehaktballetjes. Daarna rol je ze door de heerlijke saus voordat ze in de slawrap […]
Ik heb dit een keer bij de Chinees gegeten en vond dat zo lekker, dat ik thuis uitgeprobeerd heb. Nou ik kan je verklappen dat dit net zo lekker als bij de Chinees. Er gaat wel super veel honing in, maar dat maakt dit gerecht zo lekker sticky en hierdoor blijft de sesam goed eraan […]