Visfajita met maïs, zoete aardappel en zwarte bonen

Visfajita met maïs, zoete aardappel en zwarte bonen

Uitdaging aangegaan en het eerste gerecht bedacht en gekookt met de producten uit het verrassingspakket van Santa Maria Tex Mex. Het is deze Visfajita met maïs, zoete aardappel en zwarte bonen geworden. Een lekker nagerecht hierna is deze Bloedsinaasappel granita.  

Mexicaanse salade met gegrilde kip

Mexicaanse salade met gegrilde kip

Deze Mexicaanse salade met gegrilde kip is een lekkere maaltijdsalade, vooral met warm weer. Je kunt zelf een kipfilet grillen maar je kunt het ook een gegrilde kip kopen en die voor deze salade gebruiken. Ben je gek op Mexicaanse recepten? Ik heb er nog een voor je, wat dacht je van deze Mexicaanse burgers […]

Chili con Bulgur

Chili con Bulgur

Bulgur is een graanproduct gemaakt van tarwe. De hele tarwekorrels zijn gestoomd of voorgekookt en daarna gebroken. Oorspronkelijk komt bulgur uit het Midden-Oosten, maar het wordt vooral veel gegeten in Turkije. Bulgur bevat veel goede voedingsstoffen en volop vezels. Probeer daarom eens deze chili con bulgur. Ik heb gebroken bulgur voor dit gerecht gebruikt. Deze vegetarische chili met bulgur in […]

Pompoensoep met Mexicaanse twist

Pompoensoep met Mexicaanse twist

Pompoen is een veelzijdige groente, je kunt er heel veel soorten soep van maken. Deze soep is door de kruiden een pompoensoep met Mexicaanse twist geworden. Serveer hierna de Pittige garnalen tortilla voor een complete Mexicaans diner

Zoete aardappelsalade met maïs en zwarte bonen

Zoete aardappelsalade met maïs en zwarte bonen

Deze vegetarische Zoete aardappelsalade met maïs en zwarte bonen is zowel warm als koud lekker en ziet er ook nog eens prachtig uit. En ik heb nog een lekkere vegetarische salade voor je. Probeer deze Warme pompoensalade eens.

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden