Citroenijs met Limencello

Citroenijs met Limencello

Citroenijs met Limencello. Eindelijk schijnt de zon … tijd voor lekker verfrissend ijs. Dit Citroenijs met Limencello is zo simpel te bereiden en o zo lekker. Ik heb ook lekkere Citroen yoghurtijsjes voor je.

Chocoladetaartje met stoofpeertjes

Chocoladetaartje met stoofpeertjes

Ik had heel veel stoofpeertjes gemaakt. Wat kan je er nog meer mee doen….een lekkere Chocoladetaartje met stoofpeertjes ervan maken! Hierbij het recept van Stoofpeertjes

Chocoladetaart zonder bloem

Chocoladetaart zonder bloem

Deze Chocoladetaart zonder bloem is een feestelijke taart. Ik heb amandelmeel in de plaats van bakmeel gebruikt. Daarom is deze taart glutenvrij, erg fijn als je hiervoor allergisch of gevoelig bent. Het is een echte guilty pleasure, een heerlijke smeuïge taart. Wie wil dat nou niet?   Bakken maar   Zoals jullie misschien al eens […]

Filipijnse chocolade rijstpudding Champorado

Filipijnse chocolade rijstpudding Champorado

Champorado is een zoete rijstpudding gemaakt met cacao, hiervoor wordt een soort paprijst gebruikt.

Aardbeienijs

Aardbeienijs

Dit ijs is zo simpel te bereiden en o zo lekker.

Pisa toetje

Pisa toetje

Ik kreeg een leuk (schuin) flesje Pisa likeur met dito schuine glaasjes erbij. Daar moest ik natuurlijk iets leuks/lekkers mee bereiden. Zo is dit Pisa toetje ontstaan. Probeer ook eens deze heerlijke Amaretto cheesecake.

Bloedsinaasappel marmelade

Bloedsinaasappel marmelade

Deze marmelade is heerlijk op een geroosterde boterham of beschuit. Je kunt het ook serveren bij een kaasplankje of kip en/of varkensvlees.

Dessertwijn toetje met zomerfruit

Dessertwijn toetje met zomerfruit

Dit is een dessertwijn als nagerecht. Uiteraard kan je daar nog een glas dessertwijn bij serveren maar dat hoeft niet. Het ziet er spectaculair uit en is toch eenvoudig te bereiden. Dit Dessertwijn toetje met zomerfruit is een leuke afsluiter van een uitgebreid diner. Natuurlijk niet geschikt voor kinderen, het is dus een volwassen toetje. […]

Broodpudding met kersen en chocola

Broodpudding met kersen en chocola

Na een feestje hield ik nog een stokbrood over en heb dit verwerkt in deze Broodpudding met kersen en chocola. Je kunt natuurlijk ook ‘oude’ boterhammen hiervoor gebruiken. Ben je ook zo gek op kersen? Probeer dan ook deze Yoghurt kersencake eens.

IJskoffie cocktail

IJskoffie cocktail

In plaats van een dessert en/of koffie kan je deze heerlijke koude IJskoffie cocktail serveren op een warme avond. En nog een ijskoud drankje:   Ik heb ook nog een recept voor een zelfgemaakte Baileys, die kan je ook ijskoud serveren.

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden