Citroenijs met Limencello. Eindelijk schijnt de zon … tijd voor lekker verfrissend ijs. Dit Citroenijs met Limencello is zo simpel te bereiden en o zo lekker. Ik heb ook lekkere Citroen yoghurtijsjes voor je.
Ik had heel veel stoofpeertjes gemaakt. Wat kan je er nog meer mee doen….een lekkere Chocoladetaartje met stoofpeertjes ervan maken! Hierbij het recept van Stoofpeertjes
Deze Chocoladetaart zonder bloem is een feestelijke taart. Ik heb amandelmeel in de plaats van bakmeel gebruikt. Daarom is deze taart glutenvrij, erg fijn als je hiervoor allergisch of gevoelig bent. Het is een echte guilty pleasure, een heerlijke smeuïge taart. Wie wil dat nou niet? Bakken maar Zoals jullie misschien al eens […]
Champorado is een zoete rijstpudding gemaakt met cacao, hiervoor wordt een soort paprijst gebruikt.
Ik kreeg een leuk (schuin) flesje Pisa likeur met dito schuine glaasjes erbij. Daar moest ik natuurlijk iets leuks/lekkers mee bereiden. Zo is dit Pisa toetje ontstaan. Probeer ook eens deze heerlijke Amaretto cheesecake.
Deze marmelade is heerlijk op een geroosterde boterham of beschuit. Je kunt het ook serveren bij een kaasplankje of kip en/of varkensvlees.
Dit is een dessertwijn als nagerecht. Uiteraard kan je daar nog een glas dessertwijn bij serveren maar dat hoeft niet. Het ziet er spectaculair uit en is toch eenvoudig te bereiden. Dit Dessertwijn toetje met zomerfruit is een leuke afsluiter van een uitgebreid diner. Natuurlijk niet geschikt voor kinderen, het is dus een volwassen toetje. […]
Na een feestje hield ik nog een stokbrood over en heb dit verwerkt in deze Broodpudding met kersen en chocola. Je kunt natuurlijk ook ‘oude’ boterhammen hiervoor gebruiken. Ben je ook zo gek op kersen? Probeer dan ook deze Yoghurt kersencake eens.
In plaats van een dessert en/of koffie kan je deze heerlijke koude IJskoffie cocktail serveren op een warme avond. En nog een ijskoud drankje: Ik heb ook nog een recept voor een zelfgemaakte Baileys, die kan je ook ijskoud serveren.