Dit is een uitgebreid recept, maak het eens als je een bijzonder etentje wilt bereiden.
In het originele recept van Yotam Ottolenghi zit er geen spinazie in de vulling, maar ik heb deze er wel ingedaan omdat ik er een complete maaltijd van wilde maken. Zo is deze Gekaramelliseerde knoflooktaart met spinazie ontstaan. En nog zo’n lekker recept van Yotam is deze Groenten met labneh en groene chili olie
Deze gegrilde pompoenplakken met feta, cranberry’s en Dukkah is een lekker vegetarisch voorgerecht of bijgerecht. Ik de pompoenplakken in een pan gebakken, maar je kunt ze ook op een ovenplaat in de oven grillen op 190˚C (draai ze dan wel een keer om). Vooral door de boter en de kruiden, krijgt het een lekkere smaak. […]
Ik had heel veel stoofpeertjes gemaakt. Wat kan je er nog meer mee doen….een lekkere Chocoladetaartje met stoofpeertjes ervan maken! Hierbij het recept van Stoofpeertjes
Deze Chocoladetaart zonder bloem is een feestelijke taart. Ik heb amandelmeel in de plaats van bakmeel gebruikt. Daarom is deze taart glutenvrij, erg fijn als je hiervoor allergisch of gevoelig bent. Het is een echte guilty pleasure, een heerlijke smeuïge taart. Wie wil dat nou niet? Bakken maar Zoals jullie misschien al eens […]
Dit is een uitgebreid recept, maak het eens als je een bijzonder etentje wilt bereiden.
Gnocchi is een Italaanse pastasoort gemaakt van aardappelen en bloem. Je spreekt het uit als: njokkie. Deze Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola is een vegetarische gnocchi. Hou je voor dit gerecht wat pecannoten over? Maak dan meteen dit overheerlijke Pecannoten taartje als toetje!
Heerlijk en bijzonder bijgerecht. Maak deze Feestelijke wortels voor bijvoorbeeld de feestdagen. Deze worteltjes zijn erg goed te serveren samen met de Eendenborst met rozijnen 😉