Gevulde geroosterde paprika's

Gevulde geroosterde paprika’s

Lekker als tapas of bij de borrel.

Gekonfijte zalm met escabeche van groente

Gekonfijte zalm met escabeche van groente

Dit is een uitgebreid recept, maak het eens als je een bijzonder etentje wilt bereiden.

Gekaramelliseerde knoflooktaart met spinazie

Gekaramelliseerde knoflooktaart met spinazie

In het originele recept van Yotam Ottolenghi zit er geen spinazie in de vulling, maar ik heb deze er wel ingedaan omdat ik er een complete maaltijd van wilde maken. Zo is deze Gekaramelliseerde knoflooktaart met spinazie ontstaan. En nog zo’n lekker recept van Yotam is deze Groenten met labneh en groene chili olie

Gegrilde pompoenplakken met feta, cranberry's en Dukkah

Gegrilde pompoenplakken met feta, cranberry’s en Dukkah

Deze gegrilde pompoenplakken met feta, cranberry’s en Dukkah is een lekker vegetarisch voorgerecht of bijgerecht. Ik de pompoenplakken in een pan gebakken, maar je kunt ze ook op een ovenplaat in de oven grillen op 190˚C (draai ze dan wel een keer om). Vooral door de boter en de kruiden, krijgt het een lekkere smaak. […]

Chocoladetaartje met stoofpeertjes

Chocoladetaartje met stoofpeertjes

Ik had heel veel stoofpeertjes gemaakt. Wat kan je er nog meer mee doen….een lekkere Chocoladetaartje met stoofpeertjes ervan maken! Hierbij het recept van Stoofpeertjes

Chocoladetaart zonder bloem

Chocoladetaart zonder bloem

Deze Chocoladetaart zonder bloem is een feestelijke taart. Ik heb amandelmeel in de plaats van bakmeel gebruikt. Daarom is deze taart glutenvrij, erg fijn als je hiervoor allergisch of gevoelig bent. Het is een echte guilty pleasure, een heerlijke smeuïge taart. Wie wil dat nou niet?   Bakken maar   Zoals jullie misschien al eens […]

Zalm gekonfijt met rode biet en pestosaus

Zalm gekonfijt met rode biet en pestosaus

Dit is een uitgebreid recept, maak het eens als je een bijzonder etentje wilt bereiden.

Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola

Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola

Gnocchi is een Italaanse pastasoort gemaakt van aardappelen en bloem. Je spreekt het uit als: njokkie. Deze Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola is een vegetarische gnocchi. Hou je voor dit gerecht wat pecannoten over? Maak dan meteen dit overheerlijke Pecannoten taartje als toetje!

Feestelijke wortels

Feestelijke wortels

Heerlijk en bijzonder bijgerecht. Maak deze Feestelijke wortels voor bijvoorbeeld de feestdagen. Deze worteltjes zijn erg goed te serveren samen met de Eendenborst met rozijnen 😉

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden