Deze Knolselderijpuree met blauwe kaas is een feestelijke puree, lekker bij wild, kip, kalkoen of vlees. Vraag wel even of iedereen van blauwe kaas houdt. Deze Wortel en zoete aardappelpuree is ook een heerlijk bijgerecht in plaats van aardappelpuree.
Toast met gebakken paddenstoelen vind ik toch wel een lekker herfstgerechtje. Lekker als lunch of voorgerecht. Probeer hiervoor verschillende soorten paddenstoelen uit. Heb je mijn blog over paddenstoelen al gelezen? Zo niet, dan kan je hem hier vinden.
Herfst …. paddenstoelentijd, maak daarom deze heerlijke soep. Zelf paddenstoelensoep maken is helemaal niet moeilijk.
Dude food….kaasfondue gemaakt met bier in plaats van witte wijn. Serveer met Duitse worst, rauwkost, pickles, brood en/of pretzels.
Ik had nog gekookte zwarte rijst liggen alsmede geroosterde pompoen en aubergine. Heb dit gecombineerd in deze salade.
Voor je gezondheid is het verstandig om groenten in alle kleuren te eten. Ik heb ze gecombineerd in een Regenboogsalade. Nog zo’n mooie en lekkere salade met allerlei kleuren is deze Zwarte rijstsalade
Dit is een recept voor een hele simpele pompoensoep. Je roostert de pompoen in de oven tot die zacht is. Dan mix je het met de bouillon en breng je het op smaak met peper en zout. Zo, makkelijk receptje hè? Natuurlijk kan je er nog allerlei smaken door verse kruiden of specerijen eraan toe […]
Liever een andere bijzondere stamppot proberen, dan heb ik hier het recept voor je: Stamppot gezouten snijboontjes met pompoen en appel
Deze Maïskoekjes zijn koud ook erg lekker, bijvoorbeeld voor de lunch de volgende dag. Heerlijk bij deze Kalkoenfilets.
Szechuan tofu roerbak recept met knapperige tofu en groenten met pittige Szechuan peper. Deze klassieke Chinese tofu is lekkerder dan afhalen en is klaar in 30 minuten! Net als andere Szechuan-gerechten zit het boordevol hartige, verdovend hete, maar wel verrukkelijke smaken. Als je net als ik van de pittige Szechuan-Chinese keuken houdt, dan zal je […]