Groene asperge en waterkerssoep

Groene asperge en waterkerssoep

Het is weer aspergetijd en wij eten dan zoveel mogelijk (Hollandse) asperges in allerlei recepten. Zo ook deze soep. Deze groene asperge en waterkerssoep is een echt voorjaarssoepje. Mooi groen en lekker met de pistou en een eitje erbij. Als je dit kommetje soep ziet, voel je als het ware de lente. Ik heb de […]

Farfalle Primavera

Farfalle Primavera

Deze Farfalle Primavera doet zijn naam eer aan. Het is een pasta met heerlijke groene voorjaarsgroenten. Het is lente en ik zag de eerste groene asperges al liggen, dus tijd voor een lekker voorjaars pasta. Het is een niet te moeilijk recept en vrij snel klaar.   Probeer ook eens deze Groene voorjaarssalade met asperges

Springrolls met groene asperges

Springrolls met groene asperges

Deze Vietnamese springrolls met groene asperges zijn niet moeilijk om ze te maken, alleen wat snijwerk. Vietnamese springrolls zijn de perfecte lichte en gezonde lentemaaltijd. Ze zijn gevuld met groene asperges, peultjes, surimi sticks, radijsjes, lente-uitjes, verse kruiden en een omelet en worden geserveerd met een heerlijke zoete chilisaus.   Wat zijn Vietnamese springrolls?   […]

Lasagne met groene asperges en erwten

Lasagne met groene asperges en erwten

Een lekkere vegetarische lasagne.

Groene voorjaarssalade met asperges

Groene voorjaarssalade met asperges

Dit recept voor een groene voorjaarssalade met asperges is een ode aan de beste verse producten van het seizoen, zoals groene asperges, doperwten, raapstelen, sugar snaps, zeekraal, veldsla en meer! Meng het met de kruidige groene dressing en werk af met lente-uien en mozzarella. Waardoor een eenvoudige maar verbluffende salade ontstaat, boordevol bevredigende textuur en […]

Tempura van asperges

Tempura van asperges

Krokante tempura van asperges met een romige zoete chilisaus is gemakkelijk thuis te maken en in een mum van tijd klaar. Een snel en verslavend gerecht, wees erop voorbereid dat je dit vaker wilt maken. Tempura van asperges is lekker als lunch, voorgerechtje of als borrelhap. De truc voor een licht en knapperig beslag is […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden