Tom Kha Kai is een Thaise romige en geurige soep met kokosmelk en kip. Er kunnen nog allerlei andere ingrediënten toegevoegd worden zoals paddenstoelen, bamboe, rode pepers en/of koriander. Ook kan je er rijstnoedels in koken om het nog meer een maaltijdsoep te maken. Deze Tom Kha Kai met kip en paddenstoelen is een makkelijk […]
Lychees uit blik is mijn guilty pleasure. En in combinatie met frambozen en kokosmelk maakt het een heerlijke Lychee frambozensmoothie. Of probeer ook eens deze Blauw fruit smoothie
Deze paarse spruitjesstamppot zit eigenlijk tussen een curry en een stamppot in. Je kookt de aardappelen in een currysaus tot ze beetgaar zijn en voegt dan de geblancheerde spruitjes toe. Deze laat je nog even meekoken, tot het geheel droog gekookt is. Je hoeft niet te stampen, laat de aardappelstukjes en halve spruitjes heel. Het […]
Eiercurry is een vegetarisch gerecht uit India en Indonesië. Het is niet echt moeilijk te maken, je hebt alleen wel aardig wat ingrediënten nodig. Serveer het met witte rijst en/of naanbrood of zoals ik gedaan heb met gekruide zilvervliesrijst. Serveer deze eiercurry op een koude dag en je zult lekker opwarmen door de specerijen in […]
Deze Overnight oats met kokosmelk en frambozen is een ontbijtje wat je de avond ervoor vast klaarmaakt en ‘s morgens staat er iets lekkers voor je klaar. Liever een muffin voor ontbijt, maak dan eens deze Cranberry muffins.