Lekkere combinatie, bieten met (bloed)sinaasappels
Dit is een uitgebreid recept, maak het eens als je een bijzonder etentje wilt bereiden.
Gnocchi is een Italaanse pastasoort gemaakt van aardappelen en bloem. Je spreekt het uit als: njokkie. Deze Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola is een vegetarische gnocchi. Hou je voor dit gerecht wat pecannoten over? Maak dan meteen dit overheerlijke Pecannoten taartje als toetje!
Heerlijk en bijzonder bijgerecht. Maak deze Feestelijke wortels voor bijvoorbeeld de feestdagen. Deze worteltjes zijn erg goed te serveren samen met de Eendenborst met rozijnen 😉
Voor een feestelijk diner.
Dahl (soms dal geschreven, of daal, of dhal) is een soort vegetarische soep uit de Indiase keuken gemaakt van peulvruchten (gedroogde linzen, erwten of bonen). De peulvruchten worden met kruiden en specerijen tot een soep of brij gekookt. Omdat peulvruchten zo eiwitrijk zijn, zijn ze een uitstekende bron van proteïnes voor vegetariërs en/of mensen die […]
Dit is een heerlijke dessertwijngelei met vers zomerfruit als nagerecht. Uiteraard kan je daar nog een glas dessertwijn bij serveren maar dat hoeft niet. Het ziet er spectaculair uit en is toch eenvoudig te bereiden. Leuke afsluiter van een uitgebreid diner. Je maakt een gelei van de dessertwijn, dit laat je met vers fruit opstijven […]
Ik zal het maar bekennen; ik ben gek op witte chocolade en kokos. Hierbij mijn guilty pleasure voor de Kerstdagen. Deze Cranberry witte chocoladeballen zijn natuurlijk het hele jaar door lekker, maar het is wel een speciale verwennerij met de feestdagen. Witte chocolade Witte chocolade heet wel zo, maar is natuurlijk helemaal geen […]