Je kunt deze Libanese auberginesalade als maaltijdsalade eten, maar hij is ook lekker met een gegrild kippendijtje bestrooid ras-el-hanout kruiden. Gek op aubergines? Probeer dan ook eens deze Ovenschotel met aubergines.
Voor deze Lauwwarme salade van parelcouscous met geroosterde chioggia biet worden de bietjes geroosterd. Door de bietjes te roosteren in de oven, krijgen ze veel meer smaak. Ik heb ook nog een lekkere Geroosterde bietsalade recept voor je.
Dit recept voor een groene voorjaarssalade met asperges is een ode aan de beste verse producten van het seizoen, zoals groene asperges, doperwten, raapstelen, sugar snaps, zeekraal, veldsla en meer! Meng het met de kruidige groene dressing en werk af met lente-uien en mozzarella. Waardoor een eenvoudige maar verbluffende salade ontstaat, boordevol bevredigende textuur en […]
In het originele recept van Yotam Ottolenghi zit er geen spinazie in de vulling, maar ik heb deze er wel ingedaan omdat ik er een complete maaltijd van wilde maken. Zo is deze Gekaramelliseerde knoflooktaart met spinazie ontstaan. En nog zo’n lekker recept van Yotam is deze Groenten met labneh en groene chili olie
Deze gegrilde pompoenplakken met feta, cranberry’s en Dukkah is een lekker vegetarisch voorgerecht of bijgerecht. Ik de pompoenplakken in een pan gebakken, maar je kunt ze ook op een ovenplaat in de oven grillen op 190˚C (draai ze dan wel een keer om). Vooral door de boter en de kruiden, krijgt het een lekkere smaak. […]
Deze Gegrilde aubergine salade met kikkererwten is een heerlijke maaltijdsalade met de smaken van het Midden-Oosten en lekker veel verse kruiden. Hierbij het recept voor Dukkah