Sushi bonbons

Sushi bonbons

Maak eens Sushi bonbons in plaats van de gewone sushi.

Soto Ajam (Indische kippensoep)

Soto Ajam (Indische kippensoep)

Gek op Indonesische eten? Ik heb ook nog een heerlijke Bami met satésaus recept voor je.

Zwarte rijstsalade met pompoen en aubergine

Zwarte rijstsalade met pompoen en aubergine

Ik had nog gekookte zwarte rijst liggen alsmede geroosterde pompoen en aubergine. Heb dit gecombineerd in deze salade.

Springrolls met groene asperges

Springrolls met groene asperges

Springrolls met groene asperges is niet moeilijk om ze te maken, alleen wat snijwerk. Wil je de Zoete chilisaus zelf maken? Dan vind je hier het recept.

Regenboogsalade

Regenboogsalade

Voor je gezondheid is het verstandig om groenten in alle kleuren te eten. Ik heb ze gecombineerd in een Regenboogsalade. Nog zo’n mooie en lekkere salade met allerlei kleuren is deze Zwarte rijstsalade

Simpele pompoensoep

Simpele pompoensoep

Dit is een recept voor een hele simpele pompoensoep. Je roostert de pompoen in de oven tot die zacht is. Dan mix je het met de bouillon en breng je het op smaak met peper en zout. Zo, makkelijk receptje hè? Natuurlijk kan je er nog allerlei smaken door verse kruiden of specerijen eraan toe […]

Omelet met gerookte zalm en geblancheerde venkelblokjes

Omelet met gerookte zalm en geblancheerde venkelblokjes

Deze Omelet met gerookte zalm en geblancheerde venkelblokjes heb ik in het kader van mijn anti-candida dieet gemaakt. Deze Spaanse omelet is ook een aanrader.

Maïskoekjes

Maïskoekjes

Deze Maïskoekjes zijn koud ook erg lekker, bijvoorbeeld voor de lunch de volgende dag. Heerlijk bij deze Kalkoenfilets.  

Szechuan tofu roerbak

Szechuan tofu roerbak

Szechuan tofu roerbak recept met knapperige tofu en groenten met pittige Szechuan peper. Deze klassieke Chinese tofu is lekkerder dan afhalen en is klaar in 30 minuten! Net als andere Szechuan-gerechten zit het boordevol hartige, verdovend hete, maar wel verrukkelijke smaken. Als je net als ik van de pittige Szechuan-Chinese keuken houdt, dan zal je […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden