Romanesco is een Italiaanse bloemkoolsoort en heeft geel groene puntvormige bloemkoolroosjes. Ik heb er deze Romanesco salade met parelgort van gemaakt. Lekker hierbij zijn deze Gehaktballen.
Serveer deze Rode biet, venkel en rode koolsalade met sinaasappels als lunch of als bijgerecht bij een hoofdmaaltijd. Deze Rode salade met bietjes, bloedsinaasappel en linzen is ook niet te versmaden.
In deze Chioggia biet salade met raapstelen komen de prachtige kleuren van de chioggia biet heel goed tot zijn recht. Serveer de salade met deze Krabbetjes.
Zie je raapstelen liggen bij de groenteboer, dan weet je dat de lente is aangebroken. Lekker in deze Salade van raapstelen en avocado. Heb je nog trek in een lekker toetje? Dan heb ik deze Rabarber tarte tatin voor je.
Deze Knolselderij en koolraap currysoep is een heerlijke soep, niet te pittig en je proeft de smaken van de knolselderij en koolraap nog goed. Ik heb ook nog een lekkere Pastinaak knolselderijsoep recept voor je.
Lekkere pittige salade van ‘vergeten’ groenten.
Een heerlijke salade met prachtige kleuren.
De Hollandaisesaus in deze Eggs Benedict met gerookte zalm heb ik vervangen door een makkelijker versie gemaakt van verse roomkaas. En dit is ook zo’n verwen gerecht met eieren en gerookte zalm: Omelet met gerookte zalm en geblancheerde venkelblokjes