Hamburger met dragonmayonaise

Hamburger met dragonmayonaise

Ik heb toch een heerlijk hamburgerrecept voor jullie. Deze hamburger met dragonmayonaise is een heerlijke zelfgemaakte biefburger en met mayonaise met lekker veel dragon erin. Als je deze hemburger eet, heb je het idee dat je een biefstuk met bearnaisesaus eet. Probeer het eens!   Hamburger   Wij zijn we gek op burgers en daarom […]

Broodje hot dog speciaal

Broodje hot dog speciaal

Een Broodje hot dog speciaal is een Amerikaanse klassieker, maar dan even anders. Je maakt zelf je hot dog van verse worst en ontbijtspek. Kent u deze Amerikaanse klassieke Clubsandwich ook?

Stamppot boerenkool met zoete aardappelen

Stamppot boerenkool met zoete aardappelen

Deze Stamppot boerenkool met zoete aardappelen is een vegetarische twist op de ouderwetse stamppot boerenkool. Lekker met rode ui en feta. Als je gek op boerenkool bent en eens iets anders wilt proberen dan de klassieke boerenkoolstamppot, probeer dan eens deze stamppot. Je kunt er eventueel ook gebakken spekjes door doen en/of serveren met een […]

Tomatensoep van geroosterde tomaten

Tomatensoep van geroosterde tomaten

Makkelijke en smakelijke tomatensoep.
Als de tomaten volop in de aanbieding zijn, kan ik je deze tomatensoep aanbevelen.

Stoofpot kruidige lamsnek

Stoofpot kruidige lamsnek

Ga eens naar een Turkse slager en vraag om dit lamsvlees om deze heerlijke Stoofpot kruidige lamsnek te bereiden. De lamsnek heeft heel veel smaak en is ook nog eens niet duur. Wat serveren we erbij?   Lekker met deze warme bulgursalade.

Shakshuka met bulgur, avocado en feta

Shakshuka met bulgur, avocado en feta

Shakshuka is een gerecht uit de Midden-Oosterse keuken en wordt meestal geserveerd in een pan of tajine met een stuk brood om in de saus te dippen. Het is een groentemengsel van tomaten, paprika, pepers en knoflook gebakken in de pan met daarin eieren gepocheerd. Het wordt gegeten als ontbijt . Ik heb een heerlijke Shakshuka […]

Pasta met gerookte forel, rozijnen en Marsala

Pasta met gerookte forel, rozijnen en Marsala

Marsala is een Italiaanse versterkte wijn die gemaakt wordt in de omgeving van Marsala op Sicilië. Deze wijn is heerlijk om mee te koken en te gebruiken in bijvoorbeeld deze Pasta met gerookte forel, rozijnen en Marsala. Deze Bietensalade met bloedsinaasappels is heerlijk als voorgerecht.

Marokkaanse runderstoofpot

Marokkaanse runderstoofpot

Ik ben gek op de smaak uit Marokko. Als je een tajine hebt, kan je deze Marokkaanse runderstoofpot hierin bereiden, zo niet gebruik dan een grote stoofpan. Het gerecht is lekker kruidig door de specerijen en een beetje zoet door de wortelen en het gedroogde fruit en lekker fris door de appel. Probeer het eens […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden