Spätzle met boerenkool en Roquefortsaus

Spätzle met boerenkool en Roquefortsaus

Boerenkool op een hele andere manier bereid.

Salade met boterboontjes en zwarte knoflookdressing

Salade met boterboontjes en zwarte knoflookdressing

Boterbonen zie je niet zo vaak meer liggen bij de groenteboer, het is een soort vergeten groente geworden. Het is het gele zusje van de groene boon. Volgens mij had mijn oma ze vroeger wel in haar grote moestuin. Ze zijn wat zachter van smaak dan de groene boontjes. Deze bonen zijn alleen verkrijgbaar in […]

Omelet met koolraap en chorizo

Omelet met koolraap en chorizo

Het zoete van de koolraap gaat heel goed samen met het pittige van de chorizo. Deze Omelet met koolraap en chorizo is lekker als lunch of avondeten. En nog zo’n lekker recept met deze vergeten groente: Knolselderij en koolraap currysoep

Salade met mini bietjes, makreel en rode ui

Salade met mini bietjes, makreel en rode ui

Zomers voorgerecht voor 4 personen of hoofdgerecht voor 2 personen.

Rösti van aardappel, pompoen en pastinaak

Rösti van aardappel, pompoen en pastinaak

Maak eens een rösti met aardappel, pompoen en pastinaak.

Rode biet, venkel en rode koolsalade met sinaasappels

Rode biet, venkel en rode koolsalade met sinaasappels

Serveer deze Rode biet, venkel en rode koolsalade met sinaasappels als lunch of als bijgerecht bij een hoofdmaaltijd. Deze Rode salade met bietjes, bloedsinaasappel en linzen is ook niet te versmaden.

Gevulde koolrabi met kippengehakt

Gevulde koolrabi met kippengehakt

Koolrabi is zo’n ‘vergeten’ groente. Als je deze ziet liggen koop ze dan toch maar en maak dan deze Gevulde koolrabi met kippengehakt. Ik heb ook een lekker recept voor Kipgehaktballetjes voor je, proberen?

Rode salade met bietjes, bloedsinaasappel en linzen

Rode salade met bietjes, bloedsinaasappel en linzen

Een heerlijke salade met prachtige kleuren.

Roze eieren voor Pasen

Roze eieren voor Pasen

Leuke gekleurde eieren voor bijvoorbeeld de Paasdagen. Je kunt eieren met natuurlijke kleurstoffen een kleurtje geven. Zo heb ik rode biet gebruikt voor deze Roze eieren voor Pasen. Deze eieren staan heel mooi en zijn natuurlijk ook nog eens lekker in een Spinazie preisoep.

Spinazie preisoep met een roze ei

Spinazie preisoep met een roze ei

Een soepje waar je heeel sterk van wordt.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden