Deze eenvoudige maar bevredigende zoete aardappel quesadilla’s zijn gemaakt met geprakte zoete aardappel, lente-uien, twee soorten kaas en rode peper. De zoete aardappel wordt ook gecombineerd met koriander en plakjes chorizoworst. De sleutel tot geweldige, knapperige quesadilla’s is matige hitte en voldoende olie om elke kant gelijkmatig bruin te maken. Quesadilla Ben jij […]
Ik heb longhaas voor deze taco tubs gekozen omdat het vlees zo lekker is. Leuk om te gebruiken met een barbecue, dan grill je het vlees op de barbecue en zet alle andere ingrediënten op tafel zodat iedereen zijn eigen mini taco tubs kan vullen. Deze mini taco tubs met longhaas zijn ideaal en lekker […]
Vandaag hebben we dus een heerlijke salade die het hele jaar door geserveerd kan worden. Deze Mexicaanse salade met gegrilde kip is een knapperige, romige en pittige salade met zelfgemaakte vinaigrette. De gekruide kip wordt gegrild op het fornuis, in de airfryer of oven en vervolgens gemengd met zwarte bonen, tomaten, maïs, cheddar en sla. […]
Hash brown potatoes wordt in Amerika als ontbijt gegeten. Het lijkt een beetje op rösti. De geraspte aardappelen moeten goudbruin en knapperig gebakken worden. Het geheim hiervoor is om na het raspen de aardappelrasp in een theedoek (of in keukenpapier) goed droog te wringen. Ik heb van deze Mexicaanse hash brown geen ontbijt maar avondmaal […]
Dit recept voor Mexicaans rundvlees met polenta moet je echt eens maken. Zoveel smaken zitten erin, je waant je in Mexico. Ik zou maar een hele grote pan maken als ik jou was, want dit is op in een mum van tijd of je eet het de volgende dag, dan is het nog lekkerder. […]
Als je op zoek bent naar een hartige muffin, zoek dan niet verder. Deze heerlijke maïsmuffins zijn de perfecte manier om een menigte te voeden en geloof me, ze zullen er dol op zijn. Deze muffins zijn de beste maïsmuffins die ik ooit heb gehad! Op smaak gebracht met rode peper en cheddarkaas, ze zijn […]
Wat eten we op een warme avond? Nou bijvoorbeeld deze wrap!
Deze chili con bulgur is een vegetarische chili met bulgur in plaats van vlees. De chili is zo lekker dat je het vlees niet zult missen. En dat komt door de smaken van de specerijen. Je mag van mij ook een Mexicaanse kruidenmix uit de winkel nemen, maar ik vind het lekkerder om zelf de […]
Champorado is een zoete rijstpudding gemaakt met cacao, hiervoor wordt een soort paprijst gebruikt.