Deze salade is zowel warm als koud te eten.
Ik zag hele leuke kleine aubergines liggen bij de groenteboer en die moest ik kopen natuurlijk. Ik heb er deze Mini aubergine en boerenkoolsalade van gemaakt. Mocht je geen kleine aubergines kunnen vinden, dan zijn de gewone aubergines ook goed. Ook deze Boerenkool salade met bloedsinaasappel, rauwe bietjes, feta en rode ui is ook erg […]
Lekker als voorgerecht of als een maaltijdsalade.
Aspergetijd! Ik ben gek op asperges en probeer dan ook zoveel mogelijk recepten uit met asperges en deze Tempura van asperges is er een van. Zin in nog meer asperges? Maak dan dit recept Asperges met gerookte zalm op roerei.
Deze jerkmarinade kan je voor kip, varkenshaas of zelfs visfilets gebruiken. Ook lekker op de barbecue. In deze kipfilet gemarineerd in een jerkmarinade met chili pompoen wordt de specerij piment gebruikt. Piment is een echte smaakmaker. Piment oftewel Jamaïcaanse peper is een ongelooflijke smaakbom. In het Engels noemen ze piment Allspice (alles-kruid). De specerij heeft […]
Dit is een uitgebreid recept, maak het eens als je een bijzonder etentje wilt bereiden.