Probeer eens deze Aardappelcurry gemaakt van krieltjes, tomatenblokjes en kokosmelk, zo lekker en kruidig door de zelfgemaakte currypasta.
En ik heb ook nog een lekker Aziatische toetje voor je, namelijk deze Gegrilde banaan met matcha ijs
Probeer eens deze Aardappelcurry gemaakt van krieltjes, tomatenblokjes en kokosmelk, zo lekker en kruidig door de zelfgemaakte currypasta.
En ik heb ook nog een lekker Aziatische toetje voor je, namelijk deze Gegrilde banaan met matcha ijs
Pureer alle ingrediënten voor de currypasta in een keukenmachine.
Bak dit ongeveer 2 min. in een wok in een beetje olie.
Doe de aardappelen erbij en bak nog even mee. Voeg de tomatenblokjes, kokosmelk, water, laurierblaadjes en wat zout toe in de pan en breng aan de kook.
Laat ongeveer 30-40 minuten zachtjes pruttelen tot de aardappels gaar zijn. Voeg als laatste de doperwtjes, tomaatjes, koriander en lenteuitjes toe.
Proef even of de smaak goed is, voeg anders nog wat zout toe. Strooi er korianderblaadjes over.