Asperges, ham en ei zijn een klassieke combinatie. Ik heb er ook nog paddenstoelen bij gedaan in deze Aspergesalade met champignons, ham en ei.
Voor nog meer aspergegerechten: Tempura van asperges en Asperges met gerookte zalm op roerei
Asperges, ham en ei zijn een klassieke combinatie. Ik heb er ook nog paddenstoelen bij gedaan in deze Aspergesalade met champignons, ham en ei.
Voor nog meer aspergegerechten: Tempura van asperges en Asperges met gerookte zalm op roerei
Schil de asperges. Verwijder de harde onderkanten en snijd ze schuin in stukjes van 3 cm.
Breng ze aan de kook in ruim water met wat zout. Laat ze ongeveer 5 minuten koken en giet ze daarna af.
Grill de asperges even aan op een grillpan en laat ze dan afkoelen.
Bak de champignons in een klontje boter tot ze goudbruin zijn. Laten afkoelen.
Kook de eieren en snijd deze doormidden of in vieren.
Meng de de mayonaise met de mascarpone en breng op smaak met peper en zout.
Leg alle ingrediënten op de borden, doe er wat saus bij en strooi de tuinkers over.