Kippensoep is altijd lekker en ook nog eens gezond voor je. Vooral als je de botten bouillon van Ergomax hiervoor gebruikt. Deze Aziatische kippen noedelsoep van de botten bouillon is een heel erg lekkere soep geworden, mede ook dankzij de kruiden en specerijen. Maak de soep eens, je zult je verbazen over de heerlijke smaken in de soep. Ik heb Udon noodles gebruikt in de soep, maar je kunt ook mie, bami of andere noedels ervoor gebruiken. Gebruik groenten in het seizoen in de soep, zo zullen peultjes, bimi, broccoli en andere soorten paddenstoelen zoals shiitake of oesterzwammen ook erg lekker zijn in de soep.
Ik heb het vel van de kippenbouten eraf gehaald en dit gebakken in een droge hete antiaanbakpan. Hierdoor ontstaat een krokant velletjes wat lekker bij de soep is.

 

Probeer ook eens een hele andere soep gemaakt van de botten bouillon, namelijk deze Maïssoep met Quesadilla’s.