Je kunt deze lauwwarme Broccoli salade met gekarameliseerde pecannoten eten als maaltijdsalade, als lunch- of als bijgerecht (met of zonder de feta).
Probeer ook eens deze Broccolisalade met rode ui en amandelen
Je kunt deze lauwwarme Broccoli salade met gekarameliseerde pecannoten eten als maaltijdsalade, als lunch- of als bijgerecht (met of zonder de feta).
Probeer ook eens deze Broccolisalade met rode ui en amandelen
Dressing: doe alle ingrediënten in een jampotje en laat dit minimaal een uur staan.
Pecannoten: doe alle ingrediënten in een anti-aanbakpan en bak de noten op een middelhoog vuur ongeveer 5 minuten. Giet de noten dan op een stuk bakpapier om af te koelen.
Snijd de broccoli in roosjes en snijd deze doormidden. Stoom of blancheer de broccoli 2-3 minuten, giet ze dan af.
Gril of bak daarna de broccoliroosjes met een beetje olijfolie tot ze een beetje goudbruin zijn.
Verdeel de broccoliroosjes (en eventueel wat slablaadjes) op de borden. Leg de kersen, cranberry’s en feta ertussen.
Giet dan de dressing erover.