Ik had heel veel stoofpeertjes gemaakt. Wat kan je er nog meer mee doen….een lekkere Chocoladetaartje met stoofpeertjes ervan maken!
Hierbij het recept van Stoofpeertjes
Ik had heel veel stoofpeertjes gemaakt. Wat kan je er nog meer mee doen….een lekkere Chocoladetaartje met stoofpeertjes ervan maken!
Hierbij het recept van Stoofpeertjes
Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng de eieren en de suiker in een mengkom met een mixer tot een licht en romig geheel te kloppen. Voeg dan kokosolie toe en mix goed door. Mix vervolgens het amandelmeel, bloem en cacao erdoor.
Giet het beslag over de taartbodem. Leg hierop de peertjes, met de snijkant naar onderen en strooi er wat chocoladestukjes over.
Bak de taart in de voorverwarmde oven in ongeveer 25-30 minuten tot het deeg goudbruin is. Controleer met een satéprikker of de taart gaar is, komt hij er droog en schoon uit dan is de taart klaar.
Laat de taart tenminste 10 minuten afkoelen. Serveer warm met een bolletje ijs of koud met een dot slagroom.