Het is even wat snijwerk, maar dan heb je wel een heerlijk gezond toetje met heel weinig calorieën in dit Citrus dessert en dat is ook wel eens lekker.
Lekker fris toetje voor bijvoorbeeld na deze Marokkaanse runderstoofpot
Het is even wat snijwerk, maar dan heb je wel een heerlijk gezond toetje met heel weinig calorieën in dit Citrus dessert en dat is ook wel eens lekker.
Lekker fris toetje voor bijvoorbeeld na deze Marokkaanse runderstoofpot
Snijd met een scherp mes de bovenkant en de onderkant van de sinaasappels af. Zet de sinaasappels op de snijplank en snijd van boven naar beneden in een ronde beweging de schil met het wit eraf. Snijd dan mooie dunne plakken van de sinaasappels en mandarijnen.
Verdeel de plakjes op kleur over de glazen en leg er wat blaadjes munt tussen.
Snijd uit een plakje bloedsinaasappel een hartje en leg deze bovenop.
Meng de agavesiroop met het oranjebloesemwater en schenk dit over het fruit.
Je kunt dit eventueel de avond ervoor klaar maken en afgedekt in de koelkast wegzetten.