Cracker met Aziatische Vis

Ik had een pak van die leuke driehoekige knäckebröd gekocht en ben nu allerlei soorten beleg erop aan het verzinnen. Had nog een gebakken visfilet over van gisteravond en no-waste in deze keuken. Daarom had ik dus deze cracker met Aziatische vis verzonnen.

Leksands crackers

Ook een heerlijke belegde knäckebröd is deze Cracker met haring en komkommer.

Tips:

  • In plaats van visfilet kan je ook fijngesneden surimi sticks of gekookte garnalen gebruiken.
  • Sriracha is een hete rode pepersaus, heb je dit niet in huis gebruik dan een beetje sambal.
  • De rode sesamzaadjes zag ik eens in een toko liggen en heb die natuurlijk gelijk gekocht. Leuk om een gerecht mee op te vrolijken en op te spicen, want spicy zijn ze!

Als je dit recept hebt gemaakt en het lekker vond, kan je hieronder een reactie en beoordeling achterlaten.

 

Recept Cracker met Aziatische Vis:

Cracker met Aziatische vis. Ben momenteel verslaafd aan de Leksands crackers en beleg elke cracker weer anders. Vandaag met vis wat ik nog over had.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Lunch, Vis
Keuken Aziatisch
Porties personen

Ingrediënten
  

  • 100 gr gebakken visfilet
  • 2 el mayonaise
  • 1/2 tl Sriracha
  • 1/2 lente-ui
  • snufje zout
  • 2 knäckebröd
  • paar slablaadjes
  • 2 takken verse koriander
  • 1 tl sesamzaadjes

Instructies
 

  • Snijd of prak de visfilet fijn. Meng de mayonaise met de sriracha en fijngesneden lente-ui. Je kunt de koriandersteeltjes ook nog fijngesneden door de saus doen.
  • Breng eventueel op smaak met zout en meng de vis door de saus.
  • Beleg de crackers met slablaadjes en hierop de vissalade.
  • Leg er een paar koriander blaadjes op en bestrooi met sesamzaadjes.
  • Serveer direct.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating