Cracker met Mozzarella en Rosbief

Deze Cracker met mozzarella en rosbief is lekker als ontbijt of lunch. Ik heb de cracker eerst nog besmeerd met zelfgemaakt pesto. Ik heb nog nooit pesto gevonden uit een winkel die ik lekker vond, vandaar dat ik deze altijd zelf maak. Hoeft niet natuurlijk, maar is wel veel lekkerder.

Ik heb nog veel meer van die lekkere belegde driehoek knäckebröd op de site staan. Dit zijn echte verwennerijen, zoek ze maar eens op. Maak deze zalige belegde crackers als je bijvoorbeeld een lang weekend hebt zoals met de Paasdagen. Dan heb je de tijd om uitgebreid de ontbijten, brunchen of lunchen.

Knäckebröd

Deze Cracker met gerookte zalm, roomkaas en dille is ook niet te versmaden. Maak die ook eens!

Als je dit recept hebt gemaakt en het lekker vond, kan je hieronder een reactie en beoordeling achterlaten.

 

Recept Cracker met Mozzarella en Rosbief:

Cracker met mozzarella en rosbief. Verwen jezelf of je gezin met een heerlijk belegde knackebrod zoals deze cracker met mozzarella en rosbief.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Lunch, Ontbijt
Keuken Italiaans
Porties personen

Ingrediënten
  

  • 2 crackers
  • 2 el pesto*
  • 1 mozzarella
  • 6 plakjes rosbief
  • tuinkers
  • 1 tl kappertjes

Instructies
 

  • Besmeer de crackers met pesto en beleg ze met de mozzarella en rosbief.
  • Bestrooi met wat tuinkers en kappertjes en smullen maar!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating