Meestal zijn stoofpeertjes rood, maar ik heb de stoofpeertjes nu eens in witte wijn met kurkurma gestoofd waardoor ze een mooie ‘gouden’ kleur krijgen. Deze prachtige gouden stoofpeertjes zijn lekker als bijgerecht bij varkensvlees en wild of als toetje met een bol ijs. Omdat ze zo feestelijk zijn, passen ze prima in een Kerstmenu. Ik heb in de peertjes nog een blaadje munt voor de versiering gestoken.
Ik heb ook nog een leuk recept voor een Chocoladetaart met stoofpeertjes voor je.
Marjon
december 10, 2018 @ 8:12 am
hmm, lijkt me lekker! Ga ik als bijgerecht op tweede kerstdag maken! Dan komen mijn moeder en haar partner hier mee-eten, mijn mama heeft net de diagnose Alzheimer gekregen en is, begrijpelijk, volledig van slag. Hopelijk bevalt haar dit!
Hanneke de Jonge
december 10, 2018 @ 9:56 am
Leuk dat je een recept van mij gaat maken Marjon. Wat een naar bericht van je moeder. Hoop dat jullie toch een mooie Kerst zullen hebben. Sterkte met alles. Lieve groet, Hanneke