Deze Hongaarse goulash is een heerlijke stoofpot van rundvlees, spekjes veel uien, knoflook en paprika. Laat maar een tijd stoven en je hebt een lekkere maaltijd.
Ik heb hiervoor het mooie rundvlees van Erfgoed Bossem uit Twente gebruikt.
Serveer de goulash met een lekker stuk brood, aardappelpuree of witte rijst. De Hongaarse goulash smaakt ook goed in combinatie met een frisse salade.
Sjaak met de Goede Smaak
juni 30, 2021 @ 8:19 pm
lekker. Goed recept.
Hanneke de Jonge
juli 1, 2021 @ 6:56 am
Dankjewel Sjaak, altijd fijn om te vernemen.
Adriana
januari 3, 2023 @ 12:39 pm
Erg goed gelukt en het smaakte heerlijk. Ik had nog groene en rode paprika liggen, die heb ik gebruikt. Ik heb tevens iets minder spek gebruikt, omdat ik niet wilde dat die smaak te sterk naar voren zou komen. Ik ga dit recept zeker weer maken, bedankt.
Hanneke de Jonge
januari 3, 2023 @ 1:40 pm
Hoi Adriana, leuk om te vernemen dat het zo goed smaakte. En natuurlijk kan je het recept naar eigen smaak aanpassen door er minder spek in te gebruiken.
Dankjewel voor het delen. Mvg, Hanneke
moni.ophelders@live.nl
januari 12, 2023 @ 4:30 pm
Ìk kan niet meer zeggen …dan dat dit een geweldig recept is….
HEERLIJK. Chapo
Hanneke de Jonge
januari 13, 2023 @ 9:44 am
Dankjewel Moni, super leuk om te horen.
Groetjes, Hanneke