Deze Irish Coffee cheesecake in een glaasje is een heel makkelijk toetje wat snel te maken. Een heerlijke afsluiter na een etentje.
Ik heb nog zo’n makkelijk cheesecake recept voor je, namelijk Amaretto cheesecake in een glaasje.
Deze Irish Coffee cheesecake in een glaasje is een heel makkelijk toetje wat snel te maken. Een heerlijke afsluiter na een etentje.
Ik heb nog zo’n makkelijk cheesecake recept voor je, namelijk Amaretto cheesecake in een glaasje.
Verkruimel de biscuits (niet te fijn).
Verdeel de koekkruimels over 6 glazen.
Klop de slagroom met de suiker, vanille, koffiepoeder en een scheut whiskey stijf.
Voeg hierbij de roomkaas en mix dit door elkaar. Proef het mengsel, moet er meer mokka of whiskey bij?
Lepel de roomkaasmengsel in de glazen. Zet de glazen minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven.
Voor het serveren strooi je wat koffiepoeder en wat koffieboontjes over de cheesecakes.
Marleen
september 8, 2019 @ 9:10 am
Bij mij is de cheesecake lichtbruin door de mokkakoffie. Hoe kan het dat deze bij jou wit is?
Hanneke de Jonge
september 8, 2019 @ 10:16 am
Hoi Marleen, kan zijn dat door het bewerken van de foto, de cheesecake witter lijkt. Was de smaak wel goed? Mvg, Hanneke
Jesse
december 20, 2022 @ 8:10 pm
Voor hoeveel personen/stuks is dit recept?
Hanneke de Jonge
december 21, 2022 @ 7:52 am
Hoi Jesse, zoals in het recept vermeld is dit nagerecht voor 6 personen.