Als je eens wilt uitpakken na een diner, maak dan deze Kersen cheesecake taart. Het ziet er spectaculair uit en smaakt ook nog heerlijk.
Een makkelijke versie van deze taart is deze kersen cheesecake in een glaasje
Als je eens wilt uitpakken na een diner, maak dan deze Kersen cheesecake taart. Het ziet er spectaculair uit en smaakt ook nog heerlijk.
Een makkelijke versie van deze taart is deze kersen cheesecake in een glaasje
Verkruimeld de koekjes in een keukenmachine. Voeg de gesmolten boter toe en meng alles goed.
Verdeel het koekkruim over de bodem en zijkanten van een springvorm en druk dit goed aan. Laat ongeveer 1 uur opstijven in de koelkast.
Klopt de slagroom op met de vanillesuiker. Voeg de roomkaas en mascarpone toe en meng dit door elkaar.
Verdeel dit mengsel over de taartbodem en laat weer minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
Zet een zeef op een schaal en laat hierin de kersen uitlekken (het sap kan je weer ergens anders voor gebruiken).
Verdeel de kersen over de taart vlak voor het serveren.