Heerlijke Kippenbouten met 7-kruidenmix. Een kruidige kip met een zelfgemaakte kruidenmix bestaande uit zeven verschillende kruiden.
Lekker met deze Bloemkool couscous en Labneh. Het recept voor de 7-kruidenmix vind je hier.
Heerlijke Kippenbouten met 7-kruidenmix. Een kruidige kip met een zelfgemaakte kruidenmix bestaande uit zeven verschillende kruiden.
Lekker met deze Bloemkool couscous en Labneh. Het recept voor de 7-kruidenmix vind je hier.
Verwarm de oven voor op 180˚C.
Smeer de kippenbouten in met een beetje olijfolie en de harissa en strooi er de kruidenmix en peper en zout over. Leg op een ovenplaat voorzien van aluminiumfolie.
Zet de ovenplaat en in de oven en bak de kippenbouten ongeveer 40-45 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Haal de plaat uit de oven, leg de bouten op de borden.
Serveer met een paar takjes koriander en bloemkoolcouscous.