Het is veel te warm om te koken en er ligt nog van alles in de koelkast. Ik probeer zo weinig mogelijk eten weg te gooien, maar ja al die kliekjes en kleine bakjes met groenten in de koelkast moet ook een keer gebruikt worden. En zeker met dit warme weer, kan je iets niet te lang bewaren. Het is vanavond dus een leftover kipsalade met groenterestjes geworden. Het klinkt misschien niet zo aantrekkelijk, maar het was super lekker.
Dus mocht jij restjes vlees en groente in de koelkast hebben liggen, bedenk dan dat je er een lekkere salade van kan maken. Als het niet zoveel is, maak er dan een lunch salade van.

 

In de zomer foodybox van Kroon op het Werk zat een flesje Ranch with Italian Cheese dressing van Cardini’s. Die had ik nog niet geprobeerd en deze kwam vanavond op de salade goed van pas. Dus behalve een beetje snijwerk, had ik totaal geen werk in de keuken en het resultaat mocht er ook nog zijn.

 

Saladedressing

 

Wil je zelf een saladedressing maken, dan heb ik er hier een paar op een rijtje gezet voor je.