Ik had nog van die heerlijke roze chocolade over van deze goddelijke Ruby chocolade truffels en wilde nog een ander recept maken met de ruby drops.
Het zijn koekjes met ruby chocolade geworden. Ze zitten in het deeg verwerkt en smelten lekker door de koekjes heen als je ze bakt. De smaak van deze ruby proef je door het hele koekje en is daardoor natuurlijk zalig.

 

Nou ben ik niet zo’n bakster, maar af en toe waag ik mij eraan. Vooral als de kleindochtertjes komen, die willen graag bakken met oma. En ze zijn gek op roze, dus moest het een ‘roze’ koekje worden. Nou ze zijn goed gelukt hoor! En lekker dat ze deze koekjes vonden, ze waren in een mum van tijd op. Natuurlijk wel een paar bewaard voor papa en mama.

 

Koekjes bakken of sowieso bakken, komt aardig precies. Daarom ben ik niet zo van het bakken. Meestal werk ik in de keuken met een snufje hier en daar, maar daar kom je met bakken niet weg. Als je dit recept nauwkeurig volgt, dan kan jij ook koekjes bakken. Probeer het maar!

 

Makkelijk maar heerlijk recept voor koekjes

 

Dit recept is niet van mij, maar van een collega foodblogger. Een heel simpel receptje om heerlijke Italiaanse koekjes te maken. Dit recept voor Zachte amaretti koekjes kan echt niet mislukken.

 

 

Recept Koekjes met ruby chocolade: