Deze komkommer citroen mocktail is een super fris drankje voor een warme dag. Bedenk wel een dag van te voren dat je dit wilt maken. Je gaat namelijk granita maken van komkommer en dit moet zeker een paar uur in de vriezer. Ik heb voor deze mocktail een heerlijke fresh lemon & cucumber soda van Royal Club gebruikt. Dit is een frisse soda met de smaken van citroen en komkommer. Daarom heb ik dit gecombineerd met de verse komkommer en citroen.

 

Voor een extra smaakje heb ik vlierbloesemsiroop gebruikt. Hierdoor wordt de mocktail lekker fruitig. Doe er zoveel of weinig in naar eigen smaak. Je kunt deze siroop in de grotere supermarkten vinden.
Wil je dit niet gebruiken of kan je het niet vinden, gebruik dan geraspte verse gember of gembersiroop. Dit is ook een lekkere combi met komkommer en citroen.
Wil je er toch een cocktail van maken, giet er dan een scheut(je) gin in en je hebt een echte lekkere en frisse cocktail.

 

Alcohol vrije drankjes

 

Er staan nog veel meer mocktails op de site, zoek ze maar eens op. Wat te denken van deze heerlijke frisse Mango bitter lemon mocktail? Probeer die ook eens.

 

 

Recept Komkommer citroen mocktail: