Mango en kokos zijn een heerlijke combinatie, vooral in deze muffins. Ik heb ook amandelmeel gebruikt voor deze Mango kokos muffins.
Probeer ook eens deze Pastinaak muffins, die zijn ook erg lekker.
Mango en kokos zijn een heerlijke combinatie, vooral in deze muffins. Ik heb ook amandelmeel gebruikt voor deze Mango kokos muffins.
Probeer ook eens deze Pastinaak muffins, die zijn ook erg lekker.
Meng het bakmeel met de kokosrasp, amandelmeel, suiker, gember- en kardamompoeder in een grote kom.
Klop in een andere kom de melk los met de eieren. Voeg hierbij de gesmolten olie.
Prak de banaan en meng dit met het limoensap en -rasp.
Nu mag alles inclusief de mangoblokjes gemengd worden in de kom met de bloem, hoeft geen super glad beslag te zijn.
Lepel het beslag in de muffinvormpjes en strooi wat rietsuiker op de muffins.
Bak deze ongeveer 20-25 minuten in de oven.
Controleer met een satéprikker of ze gaar zijn, komt hij er droog en schoon uit dan zijn de muffins klaar.
Haal ze uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.