Ik had nog wat mosselen over van deze mosselen met ham, venkel en dragon. Dacht dat we met z’n tweeën wel twee kilo konden verorberen (haha). Maar ja met dat kleine maagje van mij lukt dat niet meer. Dus ik hield mosselen over en ik had nog een gekookte aardappel in de koelkast liggen en natuurlijk nog heel veel dragon over. Daarom dit gecombineerd in deze lekkere mossel aardappelsalade met dragon.

 

Zo zie je maar dat je van restjes nog een heerlijk maaltje kunt maken. Of het nu een salade is of een soepje, gooi overgebleven eten niet weg maar kijk of er nog iets van te maken is.
Gebruik wel een lekkere mayonaise voor de saus.
Als je geen dragon in huis hebt of je kunt het niet vinden in de winkel, gebruik dan een ander kruid zoals peterselie, bieslook of een lente-uitje.

 

Mosselen

 

Mosselen, wij zijn er gek op. Je zult diverse bereidingen met mosselen vinden op de site. Maar ook van overgebleven mosselen kan je ook iets lekkers maken, zoals bijvoorbeeld deze salade. Als je gek bent op curry’s en mosselen dan is deze Mosselen in gele curry kokossaus echt iets voor jou.