Een makkelijk maar oh zo heerlijk gerecht. Ideaal om te maken op een doordeweekse dag, als je niet al teveel werk aan het eten bereiden wilt hebben, maar toch lekker wilt eten. Deze noedels met pittig kipgehakt staat in een klein kwartiertje op tafel.

 

Je kunt dit gerecht zo pittig maken als je zelf wilt door er meer of minder sambal aan toe te voegen. Wok noodles hoef je maar even te koken en ik heb ze samen met de aspergebroccoli gekookt in één pan. Dat scheelt weer in afwas. Je kunt natuurlijk ook een ander soort noedels, mihoen of mie gebruiken in dit gerecht. En gebruik groenten die jij lekker vindt. Je kan ook een zak Oosterse wokgroenten kopen en die meebakken in de wok.

 

Lekker, snel en simpel

 

Lekker, snel en simpel daar houden we van. Gerechten die na een drukke dag snel op tafel staan, maar wel verantwoord zijn. Dit is natuurlijk veel beter dan dat je een kant-en-klare maaltijd laat bezorgen of gaat snacken. En in de categorie makkelijke maaltijd, valt ook deze Gebakken zalm met groene salade of Eénpans pastagerecht met worstjes. Zet die ook op jouw todo lijstje voor als je weer eens een simpel gerechtje wilt maken.

 

 

Recept Noedels met pittig kipgehakt: