Deze Pastasoep is ideaal om de restjes pasta’s die je nog in de kast hebt staan op te maken. Ik heb hiervoor Maltagliati pasta gebruikt, maar gebruik wat je wilt in deze soep.
Hou je van soep, hier is nog zo’n heerlijke soep: Caesar Salad soep
Deze Pastasoep is ideaal om de restjes pasta’s die je nog in de kast hebt staan op te maken. Ik heb hiervoor Maltagliati pasta gebruikt, maar gebruik wat je wilt in deze soep.
Hou je van soep, hier is nog zo’n heerlijke soep: Caesar Salad soep
Bak in een grote koekenpan op hoog vuur het gehakt rul en bruin. Giet dan af om het vocht en vet kwijt te raken.
Bak in dezelfde pan de wortel, ui, knoflook en rode peper glazig.
Zet ondertussen een grote soeppan op het vuur en breng hierin de bouillon, pastasaus, tomatenblokjes, balsamicoazijn, suiker, en kruiden aan de kook.
Voeg hierbij het gehakt, de gebakken wortel met ui en de pasta. Laat op zacht vuur koken tot de pasta gaar is.
Haal het laurierblaadje eruit, voeg de crème fraîche en geraspte oude kaas toe en roer nog een keer goed door. Het moet een lekkere stevige soep worden.
Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Serveer in kommen en strooi er nog wat Parmezaanse kaas over.
beheerder
maart 17, 2016 @ 9:00 pm
Lekker soeppie!!!