Waarschuwing vooraf: deze Pindakaas chocoladereep niet maken! Deze combinatie is veel te lekker en dan zou je er teveel van eten. Ik heb je gewaarschuwd! haha.
Ben je ook zo gek op pindakaas? Probeer dan eens dit Pindakaasijs.
Waarschuwing vooraf: deze Pindakaas chocoladereep niet maken! Deze combinatie is veel te lekker en dan zou je er teveel van eten. Ik heb je gewaarschuwd! haha.
Ben je ook zo gek op pindakaas? Probeer dan eens dit Pindakaasijs.
Bedek de bodem van een vierkante bakvorm met bakpapier.
Maak van de rietsuiker karamel door de suiker in een pan op laag vuur te laten karamelliseren.
Zet een grote pan op laag vuur en smelt hierin de witte chocolade met de agavesiroop.
Zodra de chocolade gesmolten is voeg je de karamel toe en roer dit goed door.
Voeg dan de pindakaas toe en meng dit.
Als laatste voeg je de gepofte quinoa toe en roer tot een mengsel. Giet het mengsel vervolgens in de bakvorm.
Smelt ondertussen de pure chocolade met de boter au-bain-marie.
Giet de gesmolten chocolade over het pindakaasmengsel in de bakvorm.
Laat afkoelen en zet dan in de koelkast om verder op te stijven.
Wanneer alles is uitgehard haal je het blok uit de bakvorm en snijd het in blokjes.