Kip met ananas is lekker en kip met pindasaus is lekker. Ik heb dit gecombineerd in deze Quinoasalade met kip, ananas en pindasaus.
En ik heb nog meer lekkere recepten met quinoa voor je. Wat dacht je van deze Bloemkoolsteaks met quinoa?
Kip met ananas is lekker en kip met pindasaus is lekker. Ik heb dit gecombineerd in deze Quinoasalade met kip, ananas en pindasaus.
En ik heb nog meer lekkere recepten met quinoa voor je. Wat dacht je van deze Bloemkoolsteaks met quinoa?
Kook de quinoa volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet dan af en doe de quinoa in een grote kom.
Bak de paprikareepjes 2-3 min. in een bakpan met een beetje olijfolie. Doe de paprika dan bij de quinoa. Voeg de lente-uitjes, koriander en ananasblokjes er ook bij.
Maak de vinaigrette door deze ingrediënten te mengen met peper en zout en maak de quinoasalade hiermee aan.
Strooi de caribbean kruiden en een beetje zout op de kippendijen en bak deze in ongeveer 5 min. op hoog vuur in een bak- of grillpan.
Maak ondertussen de pindasaus door de ingrediënten met elkaar te mengen in een schaaltje.
Haal de kippendijen uit de pan, laat ze afkoelen en snijd ze in dunne repen.
Serveer de kip op de quinoasalade, giet er een beetje pindasaus over en bestrooi met een paar korianderblaadjes.