Deze Quinoasalade met regenboogwortel is een hele gezonde vegetarische (maaltijd)salade die er ook nog eens mooi uitziet door de gekleurde wortelen.
Liever geen vleesloze salade, probeer dan eens deze Quinoasalade met kip, ananas en pindasaus.
Deze Quinoasalade met regenboogwortel is een hele gezonde vegetarische (maaltijd)salade die er ook nog eens mooi uitziet door de gekleurde wortelen.
Liever geen vleesloze salade, probeer dan eens deze Quinoasalade met kip, ananas en pindasaus.
Doe voor de vinaigrette alle ingrediënten in een jampotje en schud goed door elkaar.
Schil de wortelen en snijd deze in schuine plakken. Kook de wortelen gaar.
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd met een scherp mes de bovenkant en de onderkant van de sinaasappels af. Zet de sinaasappel op de snijplank en snijd van boven naar beneden in een ronde beweging de schil met het wit af. Snijd de partjes eruit.
Meng alle ingrediënten in een grote kom en serveer de salade lauwwarm met wat granaatappelpitjes en koriander erop.