Als je wat gekookte rabarber over hebt, kan je er een heerlijke Rabarber smoothie van maken met wat amandelmelk, frambozen en sinaasappel.
Of als je jezelf helemaal verwennen wilt, maak dan deze Rabarber Eton Mess
Als je wat gekookte rabarber over hebt, kan je er een heerlijke Rabarber smoothie van maken met wat amandelmelk, frambozen en sinaasappel.
Of als je jezelf helemaal verwennen wilt, maak dan deze Rabarber Eton Mess
Verwarm de oven voor op 190 °C.
Maak de rabarber schoon en snijd deze in stukken van 5 cm en leg deze in een ovenschaal. Strooi hier de suiker over en bak dit in de oven in 10-15 minuten of zolang tot de rabarber iets zacht geworden is. Laat afkoelen.
Dit kan je een dag van te voren al bereiden.
Doe de helft van de rabarbercompote, kaneel, gember, sinaasappelrasp en sap, melk, bevroren fruit en kokosrasp in een blender en pureer tot een smoothie.