Het is iets minder warm, vandaag daarom een lekker visje met zomers stamppotje. Roodbaarsfilet met venkelstamppotje en zeekraal. Roodbaarsfilet is een matig vette doch stevige vis met een hele verfijnde smaak. Super snel gaar, dat is ook een voordeel. Bak hem als eerste op de huid, deze wil je lekker krokant (maar niet verbrand) hebben, dan draai je de filet voorzichtig om en zet het vuur uit. Laat het zo nog een minuutje in de pan liggen en je hebt een perfect gebakken visfilet.

 

In plaats van roodbaarsfilet kan je ook een andere visfilet gebruiken zoals bijvoorbeeld zeebaars of zeebrasem. Vraag je visboer welke vis in het seizoen is en of hij deze mooi fileren wil voor jou.

 

Bereiden van vis

 

Het bereiden van vis is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Je moet het gewoon eens proberen. Maak bijvoorbeeld deze Zeebrasem uit de oven met een mangosalsa, erg lekker en makkelijk te maken.