Nou die roze gin die ik gekocht heb, is me toch een partij lekker. Het heeft subtiele fruitige smaken en natuurlijk een prachtige kleur. Echter als je hem met tonic mixt, vervalt de mooie roze kleur een beetje. Ik heb daarom voor de smaak en de kleur nog een scheutje frambozensiroop erdoor gemengd. Deze roze Gin Tonic met frambozen en munt is echt verrukkelijk, probeer het snel!

 

 

Serveer die mooie roze gin & tonic met veel ijsblokjes en verse muntblaadjes. Als je niet van gin houdt of je drinkt geen sterke drank, maak er dan een mocktail van door de tonic met de frambozensiroop te mengen en daarin natuurlijk wel de frambozen, munt en ijsblokjes. Als je dit in een mooi Gin & Tonic glas serveert, voelt het alsof je aan een heerlijke cocktail zit (maar dan zonder alcohol).

Roze Gin Tonic met frambozen en munt

Ik heb ook een Roze Gin & TonicĀ gemaakt met een lepeltje vlierbessensiroop erin en een paar plakjes verse vijg. Dit is ook een heerlijke combi geworden.

 

G&T

 

Ben jij ook zo gek op die roze Gin? Maak dan ook eens deze heerlijke andere Roze Gin Tonic. Gemaakt van roze gin EN roze tonic.